Antalya 2007

Het werd geen Gran Canaria, Algarve of wintersport, maar Turkije. Dat was lang geleden en voor Gerard de eerste keer. Een bijzonder interessante aanbieding gezien het laagseizoen en hop, na al de stressvolle weken en maanden keken we erg uit naar een weekje zalig nietsdoen

Na een bijzonder turbulente vlucht kwamen we op tijd, iets voor middernacht, aan in Antalya. En in ons hotel aangekomen genoten we van nog een late maaltijd, op het terras, met als bijzonder schouwspel de volledige maansverduistering. Toch wel symbolisch dat we, een jaar na de zonsverduistering die we helaas niet meegemaakt hebben, nu hier van dit schouwspel konden genieten. Precies op het goede tijdstip.

Het hotel was erg sfeervol en we hebben dan ook genoten van de rust, het lekkere eten, leuke wandelingen en vooral, het uitstekende weer. Iets wat begin maart toch nog niet zo vanzelfsprekend was. De enige uitstap die we gemaakt hebben, was naar Olympos, maar dat viel toch een beetje tegen. De brandende berg kregen we niet te zien en de oude momumenten zonder enige aanduiding waren niet de moeite van de lange busreis. Maar kom. Niet gezeurd, we kwamen heerlijk bij en meer moest dat niet zijn.

 

(klik om te vergroten)